Games

Arkham Horror video igra dolazi sledeće godine na PC i konzole

Uskoro nas očekuje još jedna Arkham Horror igra.

Asmodee Digital nedavno je najavio Arkham Horror: Mother’s Embrace, prvu video igru zasnovano na hit društvenoj igri. Ukoliko vam ovaj podnaslov zvuči poznato, to je zato što je to originalno bio naziv Mansions of Madnes video igre. Taj projekat u jednom trenutku svima delovao napušteno, da bismo konačno dobili vesti o velikom redizajnu cele ideje. Pipci ostaju, to je najbitnije.

Digitalni Arkham Horror inače neće biti direktna adaptacija nijedne od društvenih igara iz ove franšize. Umesto toga, Asmodee je odlučio da ovo bude igra za sebe. Naglasak je na istraživanju i horor atmosferi, sa poteznom borbom kada do iste dođe. Biraćete između 12 poznatih istražitelja i pokušavati da rešite slučaj ubistva kroz devet poglavlja priče. Posetićete lokaciji kao što su Miskatonik univerzitet i naslovni Arkham, usput se upetljavajući u brojne intrige koje uključuju kultove, natprirodno i ljude koji imaju neke svoje agende. Ovo će biti u potpunosti singleplayer igra, osmišljena da vas uvuče u svoju atmosferu i priču, sa blagim RPG elementima koji će svaki prolaz činiti drugačijim.

Arkham Horror: Mother’s Embrace izlazi tokom 2021. godine za PC, PlayStation i Xbox konzole, kao i Nintendo Switch. Očekuje se da će igra koštati 20 evra, a tačan datum izlaska ćemo saznati uskoro.

Ostavite komentar ili postavite pitanja na našem sajtu. Pridružite se diskusiji na Pitchwise.net Discord serveru!

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.