Boardgames

Društvena igra iz Assassin’s Creed Valhalla dobija fizičko izdanje

Obično viđamo da video igre dobiju direktnu adaptaciju u društvenu igru, ali je sada po sredi nešto malo drugačije.

Orlog, društvena igra sa kockicama koju možete igrati u Assassin’s Creed Valhalla, tokom 2021. godine će biti objavljena u fizičkom obliku. Izdavač Ubisoft je najavio da na ovom projektu sarađuje sa PureArts, proizvođačem kolekcionarskih proizvoda (u saradnji sa njima su već proizvedene Assassin’s Creed ackcione figure). Tačan datum izlaska i okvirna cena za sada nisu otkriveni.

Assassin’s Creed Valhalla vas inače šalje u doba vikinga i najnovija je igra iz dugovečnog serijala open world video igara. Na određenim mestima možete praviti pauzu od lomljenja noseva uz mirnu partiju Orloga. U pitanju je igra koju je Ubisoft osmislio za potrebe video igre, kao što bližu onome što su vikinzi mogli tada igrati u slobodno vreme. U Orlog, svaki igrač ima 15 kamenčića koji predstavljaju njegove ili njene životne poene. Bacanjem kockica nanosićete štetu protivniku ili blokirati napade, a tu su i božanske moći koje vam pomažu u savladavanju protivnika. Dakle, malo sreće, malo strategije, idealno za igranje na brzaka.

Inače stvarna vikinška igra Hnefentafl je početkom godine pronađena u Britaniji, a Assassin’s Creed je ranije postao društvena igra u vidu Assassins’ Creed: Brotherhood of Venice.

Ostavite komentar ili postavite pitanja na našem sajtu. Pridružite se diskusiji na Pitchwise.net Discord serveru!

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.