Games

Tabletopia stigla na iPad

Tabletopia, besplatno digitalno okruženje koje vam omogućava da igrate virtuelne verzije društvenih igara, je stigla i na iPad.

Ova alternativa popularnoj PC aplikaciji Tabletop Simulator, sadrži pozamašnu biblioteku besplatnih licenciranih igara i nekoliko portova koji koštaju po koji euro. Takođe tu je i premijum mesečna pretplata koja otključava sve igre.

Ova mobilna verzija Tabletopije je još u beta fazi i trenutno je dostupna samo za iPad a uskoro se očekuje i Android verzija. Ona dolazi sa šest igara – Sub Terra, Burgle Bros, Champions of Midgard, Hansa Teutonica, The Shipwreck Arcana i Mint Works. Biblioteka će se proširivati postepeno, kako se bude razvijala mobilna aplikacija i očekuje se da dostigne PC verziju koja ima preko 500 dostupnih naslova.

Beta verzija za sada podržava samo solo igranje (protiv AI) i pass & play multiplayer. Cross-platform podrška za multiplayer neće biti dostupna zbog razlika u veličini ekrana na mobilnim uređajima i računarima, što zahteva različitu postavku igre za ove platforme.

Beta verziju Tabletopije za iPad možete besplatno preuzeti ovde.

Tabletopia Mobile

Tabletopia Mobile

 

Categories: Games, News

Tagged as: , ,

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.