Games

Tabletop Playground je u novom mesečnom Humble paketu

Sezona najvećih popusta na Steamu još nije počela, ali je zato tu Humble Bundle.

Novi Humble Choice paket ima jednu zanimljivost za nas koji igramo društvene igre na kompjuterima i laptopima. U njemu se nalazi Tabletop Playground, aplikacija vrlo slično Tabletop Simulator. A vaša može biti za svega 12 evra, zajedno sa još osam igara među kojima su sjajna kooperativna zezalica Overcooked 2, avantura Still There, RPG Children of Morta i druge (ukupno 14 igara). Naravno, sve dolazi u vidu Steam ključeva, tako da paket možete podeliti sa prijateljima.

Tabletop Playground je inače objavljen u maju ove godine od strane Plasticity Studios. Baš kao i TTS, ovo je platforma za igranje stonih igara, bilo društvenih ili roleplay, gde se sami morate pobrinuti sa komponente i pravila. Možete naravno importovati postojeće igre ili praviti svoje, a moćni Unreal Engine će se postarati da to sve izgleda realistično na vašem ekranu. Kreacije se dalje dele sa drugim korisnicima kroz odvojenu platformu Playground Library. Takođe se možete igrati i u virtuelnoj realnost ako, jel te, imate VR naočari.

Što se ovog paketa igara tiče, ovomesečni bonus je jedan mesec pretplate na EA Play servis (samo za nove korisnike), a tu je i Humble Trove biblioteka od preko 50 igara.

Ostavite komentar ili postavite pitanja na našem sajtu. Pridružite se diskusiji na Pitchwise.net Discord serveru!

 

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.