Boardgames

Board Game Arena dodaje 31 igru ovog meseca

Evo lepih vesti za sve koji planiraju da ovaj decembar provedu igrajući društvene igre za računarima i tabletima.

Zbog, jel te, nepredviđene situacije sa kojom se svim suočavamo ove godine, igranje društvenih igara uglavnom prenosimo na naše kompjutere. Platforme kao što je Board Game Arena su mnogima postale zamena za veče igara, a upravo BGA ima veliki broj iznenađenja za ovaj decembar. Trideset jedno iznenađenje, da budemo precizniji.

Upravo toliko novih igara će postati do kraja meseca dostupno na ovaj platformi. Board Game Arena je uz ovu vest najavila i zanimljiv način otkrivanja tih igara – svakog dana zaključno sa dočekom Nove godine otkrivaće po jednu od igara i one će momentalno postati dostupne korisnicima za igranje. Prve igre su već objavljene, pa je tako mesec počeo sa Thurn & Taxis, igrom koja je 2006. godine krunisana prestižnom Spiel des Jahres nagradom. Tu su i fantastični roll n write Welcome To… i nastavak Welcome to New Las Vegas. Dok je Las Vegas varijanta besplatna za sve korisnike sajta, originalni Welcome To… je dostupan samo premium korisnicima.

Ukoliko želite da uživo svakog dana pratite otkrivanje novih igara, posetite Board Game Arena sajt i gledajte glavni baner. A ako vas zanima još načina da igrate društvene igre na kompjuteru, prelistajte naš vodič kroz digitalne platforme za društvene igre, kao i kako voditi RPG na kompjuteru.

Ostavite komentar ili postavite pitanja na našem sajtu. Pridružite se diskusiji na Pitchwise.net Discord serveru!

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.