Card Games

Bob Ross slike od sada i kao Magic: The Gathering karte

Igrači Magic: The Gathering će od danas u svoju kolekciju moći da dodaju i land karte koje su ulepšane slikama Bob Rosa.

Secret Lair slavi prvi rođendan i za proslavu je spremio 5 novih land karata koje je svojom četikicom potpisao Bob Ros. Ova kolekcija, nazvana “Happy Little Gathering” će od sajber ponedeljka (mož` misliti) pa sve do 14. decembra biti dostupna igračima. Ukupno se radi o 11 Bob Rosovih pejzaža, po 2 za svaku boju i Evolving Wilds varijanta. Biće ih po dva komada u paketu. Uz svaku kupovinu dolazi i kod koji možete iskoristiti u Magic: The Gathering Arena a zauzvrat ćete dobiti i digitalnu land kartu.

Oni koji ne kupuju Secret Lair pakete ili igraju samo MTGA će od danas do kraja nedelje moći da skupe po jednu land kartu uz pomoć besplatnih kodova koje će Wizards of the Coast objavljivati svakog dana.

Počinjemo danas, po redu magičnog kruga boja, sa DelightfulMeadow kodom za Bob Ross Basic Plains kartom. Kod možete iskoristiti u MTGA prodavnici u okviru aplikacije.

Koja boja ima najlepši pejzaž? Ostavite komentar ili postavite pitanja na našem sajtu. Pridružite se diskusiji na Pitchwise.net Discord serveru!

1 reply »

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.