Games

Igrali smo Fury of Dracula Digital Edition

Drakula je od nedavno uveo struju u dvorac u Transilvaniji zahvaljujući studiju Nomad Games.

Kao što smo pisali ranije ove godine, kultna društvena igra Fury of Dracula osim što je osvežena četvrtim izdanjem, stigla je i na Steam u elektronskom formatu. Jedan igrač preuzima ulogu naslovnog krvopije, dok ga po svim krajevima Evrope juri moćna četvorka – Van Helsing, Lord Godalming, Džon Sjuard i Mina Harker. Kao veliki ljubitelji igre, morali smo i mi da proverimo kako izgleda “Drakula na struju”, a izdavač nam je poslao primerak.

Naravno, u jurnjavu za Drakčetom ne možete ići sami, tako da su se našoj redakciji (Veljko i Bojan) pridružili Damjan Miladinović iz Dažbog Games i Filip Baljkas iz kluba Astal. Naš Boki je hrabro stao u čizme legendarnog vampira, dok su ostale uloge podelje na ravne časti i vreme je da se lovi drakče:

U trenutku kada smo testirali igru postojali su određeni tehnički problemi, uostalom i bug koji ste videli na kraju klipa, ali i nemogućnost da više od dva igrača igraju online. Developeri su nam najavili da uskoro stiže veliki patch koji će ispraviti mnoge od trenutnih problema, tako da ćete naše konačne utiske i recenziju Fury of Dracula gledati nakon što zakrpa stigne.

Ostavite komentar ili postavite pitanja na našem sajtu. Pridružite se diskusiji na Pitchwise.net Discord serveru!

Categories: Games, News, Video

Tagged as: , , ,

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.