Games

Concordia od sledeće godine u digitalnom izdanju

Studio Acram Digital skinuo je veo misterije sa svog sledećeg velikog projekta i objavio da je dobio prava za jedan moderni klasik.

Nakon sjajnog digitalnog izdanja društvene igre Charterstone, ovaj studio je najavio da je uveliko započet rad na Concordia: Digital Edition u saradnji sa Mobo Studio. Ova euro igra je veliko ime u svetu društvenih igara i trenutno se nalazi na visokom 17. mestu liste najboljih igara svih vremena sajta BoardGameGeek. Ovenčana je i brojnim nagradama, a bila je i među finalistima za Kennerspiel des Jahres 2014. godine. Dakle, veoma bitan naslov.

Digitalna Concordia će podržavati 2-6 igrača kako na istom uređaju tako i online, sa uvek zgodnom opcijom da ubacite kompjuterske protivnike ako zafali živih igrača. Vizuelno, igra će biti identična analognom izdanju, a najavljeno je da će biti objavljene i sve ekspanzije i mape, doduše ne i da li će odmah biti uključene u igru ili će se prodavati zasebno. Za igrače koji se po prvi put susreću sa ovim naslovom tu je interaktivni tutorijal, dok će online igranje biti cross platform što znači da je nebitno na kojoj platformi kupite igru – moći ćete da igrate sa svim prijateljima online.

Concordia: Digital Edition se očekuje tokom jeseni 2021. godine za PC, Android, iOS i Nintendo Switch. Concordia se inače nedavno našla i u našem izboru za najbolje igre za dvoje, a za više informacija pogledajte zvaničnu Steam stranu.

This slideshow requires JavaScript.

 

Categories: Games, News

Tagged as: , ,

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.