News

Posetite virtuelnu konvenciju Castle TriCon ovog vikenda

Šta je jedan sajam društvenih igara ako ne možemo da sednemo za sto i zaigramo neku igru?

Ne moramo da vam objašnjavamo zašto to nije baš najbolja ideja u ovoj godini bez kraja, ali ima rešenja i za to. Ono se zove Castle TriCon i virtuelna je konvencija na kojoj možete igrati društvene igre sa prijateljima, poznanicima i drugim ljubiteljima igara iz čitavog sveta. I pritom se međusobno videti. Eto, kao prava stvar, a ne morate pritom da se gurate u redovima.

U pitanju je zajednička organizacija tri izdavača – Czech Games Edition, Heidelbar Games i Horrible Guild. Ceo događaj je potpuno besplatan za posetioce, a unikatna stvar oko istog je što će se odvijati u 3D virtuelnom svetu. Registracija je obavezna, jer uz istu dobijate aplikaciju koju je potrebno instalirati na kompjuter (Windows i Mac OS). Kako budete šetali kroz svet, nailazićete na stolove sa još neobjavljenim ali i sada već klasičnim društvenim igrama ova tri izdavača, a za svakim će biti jedan od demonstratora koji će vas upoznati sa igrom. Među igrama koje ćemo moći da igramo su Lost Ruins of Arnak, Under Falling Skies, Coyote, Anansi i Vampire: The Masquerade – Vendetta.

Castle TriCon će biti otvoren 26. i 27. septembra za sve posetioce, dok mediji i distributeri istom mogu pristupiti dva dana ranije. Vidimo se u virtuelnom zamku!

Ostavite komentar ili postavite pitanja na našem sajtu. Pridružite se diskusiji na Pitchwise.net Discord serveru!

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.