News

Uskočite u Pathfinder RPG kroz novi Humble Bundle

Razmaziće nas ovaj Humble Bundle, ozbiljno. Ali, barem ćemo se naigrati RPG-a za sve novce.

Skoro godinu dana od kako je objavljen, Patfinder 2nd Edition našao se i u Humble paketu. Ukoliko tražite nešto što “miriše kao dijendi ali nije dijendi”, Pathfinder je svakako dobar izbor, a sada možete pazariti čitavu kolekciju knjiga i dodataka za dve hiljade dinara. Kao i uvek, Humble je ovaj paket segmentirao po ceni i sadržaju, pa krenimo redom, od najjeftinijeg:

  • za 1 evro dobijate osnovnu Pathfinder knjigu, Character sheet paket, Fall of Plaguestone avanturu i mapu, nekoliko uvodnih avantura i mapa (ukupno 11 PDF fajlova)
  • za 9 evra, pored svega pomenutog, dolaze i velika knjiga Lost Omens World Guide, 4 mape i pet avantura
  • platite li 18 evra dobićete još i masivnu Bestiary knjigu sa preko 400 fantastičnih stvorenja, Lost Omens vodič za pravljenje likova, još 6 avantura i pet mapa

Po prvi put, Humble Bundle nudi i fizičku knjigu. Po ceni od 26 evra dobićete Core Rulebook u tvrdom povezu (dosta se plaća odvojeno i nije uopšte jeftina), kao i sve digitalne drangulije koje smo ranije pomenuli. A kada ste sve to pokupovali i skinuli na svoj tablet ili laptop, pročitajte Rankov vodič kako početi RPG kampanju (a da vam se družina ne raziđe već sutradan).

Humble Pathfinder Bundle je u prodaji još 20 dana.

Da li ste igrali Pathfinder, planirate da nabavite ovaj paket? Ostavite komentar ili postavite pitanja na našem sajtu. Pridružite se diskusiji na Pitchwise.net Discord serveru!

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.