News

Osvežite biblioteku Warhammer 40K knjigama uz novi Humble Bundle

Želeli ste da počnete da čitate Warhammer 40,000 knjige ali niste znali odakle da počnete? Ovaj Humble Bundle je za vas!

Humble Book Bundle: Warhammer 40,000 sadrži čak 26 knjiga iz Black Library. Ova kolekcija je specifično sastavljena kao uvod u ogroman 40K univerzum, tako da je svaka od knjiga početno poglavlje jednog od brojnih serijala, bilo da je to Eisenhorn: Xenos, Space Wolf, For the Emperor, Ravenor i drugi. Ove knjige potpisuju neki od najčuvenijih Black Library pisaca – Gav Torp, Den Abnet, Vilijam King, Grejem Meknil.

Sve to će vas koštati sasvim razumnih 13.5€, a naravno postoje i jeftiniji paketi ukoliko ne želite baš sve ove knjige. Za jedan evro možete pazariti osnovni paket od 6 knjiga, dok za 7.5€ dobijate još osam knjiga. Kako Humble Bundle navodi, kupovina individualnih elektronskih izdanja bi vas koštala skoro 300€, tako da je ovo poprilično velika ušteda.

Paket je u prodaji još 6 dana, a sve knjige dolaze u PDF, MOBI i ePub formatima tako da ih možete čitati na bilo kom uređaju. A ako Warhammer nije vaš fah, u prodaji je i Forgotten Realms paket knjiga.

Koja je vaša omiljena Warhammer knjiga? Volite li više fantasy ili 40K? Pridružite se diskusiji na Pitchwise.net Discord serveru!

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.