News

Proputujte Forgotten Realms kroz knjige u novom Humble paketu

Naučili ste kako se igra RPG, zainteresovali ste se za Dungeons & Dragons, ali čuli ste da tu postoje i neke knjige i jedan čika zvani Salvatore.

Humble Bundle nastavlja svoju seriju fantastičnih paketa knjiga, ali umesto RPG paketa u saradnji sa Wizards of the Coast objavili su komplet novela koje će vas upoznati sa Forgotten Realms i herojima D&D-a. U pitanju su knjige koje potpisuju legendarni spisatelji R.A. Salvatore i Liza Smedman, kao i još nekoliko sjajnih pisaca koji su nas proteklih godina vodili kroz fantastične svetove najpopularnije roleplaying igre.

U paketu su ukupno 23 knjige iz serijala Dark Elf i War of the Spider Queen, The Legend of Drizzt antologija, trilogija Icewind Dale i mnoge druge. Vrlo bogat paket i dobra kupovina sama po sebi, ali je Humble ipak ponudio nekoliko nivoa kupovine za različite dubine novčanika. Za 1€ dobijate 6 knjiga u kojima je pomenuta Dark Elf trilogija, 7.5€ vam donosi još osam knjiga i uključuje Icewind Dale trilogiju i ostatak serijala War of the Spider Queen. Konačno, ukoliko želite ceo komplet, to će vas koštati 13.5€.

Knjige dolaze u PDF i epub formatima, tako da se mogu čitati na svim tabletima i e-book čitačima, a pre kupovine možete prelistati nekoliko strane svake od knjiga i tako se upoznati sa sadržajem. Humble Book Bundle: Forgotten Realms je u prodaji još 20 dana.

Pročitali ste već neku od ovih knjiga? Planirate da tek pazarite? Imate književne predloge za nas? Javite nam na Pitchwise.net Discord serveru!

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.