Games

Japanime Games sprema digitalna izdanja svojih društvenih igara

Još kawaii vesti stiže ovih dana iz Japanime Games.

Posle objavljivanja RPGa BESM, ovaj izdavač anime-inspirisanih društvenih igara je spreman za sledeći logičan korak – digitalne adaptacije. Ogranak kompanije zadužen za video igre se zove Japanime Digital, a pre pokretanja ove inicijative izdavač je već opipavao puls igračke publike sa kartičnom igrom Heart of Crown.

Prva igra koja će biti objavljena kroz Japanime Digital je Tanto Cuore, deckbuilding igra o romansama između posluge, cmakanju i treptanju bademastim okicama. Mi smo prošle godine igrali Tanto Cuore: Winter Romance, najnoviju verziju ove igre i bili vrlo prijatno iznenađeni. Ipak nije sve u rozim kartama. Štaviše, serijal slavi 10. rođendan ove godine, tako da ćemo videti specijalno 10th Anniversary izdanje društvene igre, kao i pomenuti Tanto Digital, nakon čega će i Kamigami Battles dobiti digitalnu verziju. Pogađate, to je još jedna kartična igra (imamo je u kolekciji, naravno).

Sa porastom popularnosti digitalnih društvenih igara, ali i njihovim kvalitetom koji nam je nedavno pokazao Charterstone, očekivanja od Japanime Digital su velika.

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.