Games

Preuzmite Ticket to Ride: First Journey besplatno ovog vikenda

Društvene igre za decu se danas barem lako nalaze. Ali, ako tražite takvu zabavu za celu porodicu a da je ista na računaru, izbor nije naročito velik.

Srećom, jedna od najpopularnijih društvenih igara svih vremena, Ticket to Ride, postoji i u “olakšanoj” varijanti sa podnaslovom First Journey. Istu je za Asmodee Digital razvio studio Payoff Technologies, a zaključno sa 12. aprilom u 19 časova po našem vremenu možete je besplatno preuzeti. Potreban vam je samo Steam nalog, jedan klik na zeleno dugme Add to account i igra postaje vaša.

Kao i u originalnoj, velikoj verziji igre, sakupljaćete karte raznobojnih vozova i tako plaćati postavljanje pruge i osvajati poene za najdužu železnicu. Igra je nešto brža, jer se završava čim neki igrač postavi svoje voziće na 6 ruta, dok nove rute dobijate automatski. Ovo izdanje dolazi sa mapama Evrope i Severne Amerike, do 4 igrača mogu igrati na istom kompjuteru, a igrači naći dodatne izazove u kompjuterskim protivnicima i sakupljanju nalepnica za svoj virtuelni spomenar.

Vrlo lepa igra za učenje geografije.

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.