Games

Digitalna Sagrada stigla na PC i mobilne platforme

Nadamo se da svi znaju da nije sagrad’la familija, već Sagrada Familia, a novo izdanje iz Dire Wolf Digital nas vodi upravo do te znamenitosti.

Nova igra iz ranije najavljenog talasa video igara na kojima radi ovaj studio stigla je ove nedelje na Steam, Google Play i iTunes. Društvena igra Sagrada je originalno objavljena 2017. u izdanju Floodgate Games i podržava igranje od jednog do četiri igrača. U pitanju je lagana igra sa puno rolanja kockica i popunjavanja vitraža. Normalno, najlepša rukotvorina odnosi pobedu.

Digitalna verzija ove društvene igre prenosi sve ono što ste voleli kod stonog izdanja na ekrane vašeg kompjutera, telefona ili tableta. Takođe podržava igranje do četiri igrača, bilo na istom uređaju, ili putem interneta, a tu je i mini kampanja za igrače koji se tek upoznaju sa igrom ili žele malo izazova dok čekaju društvo na Discordu za sledeću partiju. Već prelepa igra je dodatno prolepšana 3D grafikom koja na kraju prikazuje sve vitraže koje su igrači napravili što je jako lep detalj.

PC i Android izdanja koštaju po 900 dinara, dok je iOS verzija malo jeftinija pa se može pazariti oko 700 dinara. Dire Wolf Digital planira da kasnije ove godine objavi igru i za Nintendo Switch konzolu.

Categories: Games, News

Tagged as: , , , , ,

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.