Games

Dire Wolf najavio veliki broj digitalnih društvenih igara

Dire Wolf Digital se sprema da zagrize veliki komad digitalnog kolača.

Izdavač odgovoran za igre poput Clank! In Space! je postigao pregovore sa nekoliko velikih imena iz sveta društvenih igara i najavio digitalna izdanja njihovih igara. Do kraja ove godine nas očekuje barem šest njihovih video igara!

Najveća najava je svakako partnerstvo sa WizKids i digitalno izdanje Mage Knight, kultne igre Vlade Hvatila koja dobija Ultimate izdanje. Međutim, Dire Wolf navodi da je u planu još igara iz bogatog WizKids opusa, tako nas možda očekuju Fury of Dracula i ultrapopularni DiceMasters. Trepćemo okicama ka ovim studijima.

Sledeća je Kickstarter bombonica Root, ratna igra preslatkih šumskih stvorenja koja se još slađe međusobno ubijaju iz zasede u šumi. Preslatko. Kada smo već kod slatkoće, igra sklapanja lepih vitraža od šarenih kockica Sagrada će takođe dobiti digitalnu verziju, kao i Yellow & Yangtze, čika Knicijina najnovija igra.

Za ljubitelje istorijskih sukoba, najavljen je i digitalni Wings of Glory, kao i Raiders of the North Sea, koji u stvari prvi dolazi na PC, telefone i tablete već tokom prvog kvartala ove godine. Vikinška worker placement igre je dobila i prvi screenshot, a PC/mobilna kombinacija izdanja važi i za sve ranije pomenute igre.

Dire Wolf je zaključio objavu sa malim tizerom – u narednim mesecima nas očekuje još najava njihovih digitalnih izdanja. Biće ovo intersantna godina.

Raiders of the North Sea u digitalnom izdanju

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.