News

Bundle of Holding nam nudi putovanje kroz rascepljenu imperiju i svetove Fragged Empire RPG

Bundle of Holding nam tokom naredne tri nedelje nudi Fragged Empire i mnoštvo postapokaliptičnih svetova u dalekoj budućnosti.

U dalekoj budućnosti genetski modifikovani ostaci ljudske civilizacije se dižu na noge da posle velikog rata povrate što su njihovi lider iz prošlosti izgubili u velikom ratu. Neki svetovi su podlegli varvarizmu a neki su zadržali tehnologiju koja se iviči sa magijom. Kickstarter hit iz 2014. godine, Fragged Empire je iznedrio fantazijski spinof Fragged Kingdom, piratske avanture u Fragged Seas i mnoge druge. Svi ovi svetovi koriste isti, robusni sistem pravila koji se lako adaptiraju i koja su fokusirana na jedinstvenim karakterima, intuitivnoj taktičkoj borbi i “slobodnim” kampanjama.

Osnovni paket vam nudi sve što je potrebno da igrate Fragged Empire u naučnofantastičnom svetu, fantazijskom svetu i nekoliko avantura: Fragged Empire Core Rulebook, Protagonist Archive 1, suplement Hack i avanture The Ghost Ship Carthage i Let Sleeping Gods Lie.

U bonus paketu nalazi se još pet naslova. Tri različita sveta puna avantura – Fragged Kingdoms, Fragged Seas i Fragged Dieselpunk Mecha. Pored toga, dobićete i Classic Races and Magic (dodatak za kreiranje vilenjaka i klerika) kao i Fragged Empire Ambient Audio Tracks za atmosferičnu muziku tokom vaših RPG seansi.

Pozdravljamo i vrlo koristan Fragged Empire YouTube kanal, gde možete saznati više o osnovnim mehanikama ovog sistema. Besplatna Quickstarter pravila za Fragged Empire su takođe dostupna te možete probati sistem pre kupovine.

Categories: News, RPG

Tagged as: , ,

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.