News

Nove RPG igre 10.03.2020: Kako preživeti apokalipsu?

Ove nedelje čitajte o Tales from the Loop Starter Set, Junior Braves Survival Guide to the Apocalypse i Legend of the Five Rings: Celestial Realms.

Tales from the Loop Starter Set

Free League Publishing je objavio detalje o “startnom paketu” za Tales from the Loop RPG. U ovom paketu se nalazi sve što je potrebno igračima da započnu svoje avanture u svetu Loopa. Tu je ilustrovana knjiga pravila, nova avantura The Recycled Boy, 5 pregenerisanih karaktera za brz start igranja, mapa sveta i 10 tematskih kockica. Na kutiji ovog seta se nalazi posebna ilustracija Simona Stalenhaga koju je on specijalno uradio za potrebe Amazon serije koja samo što nije stigla na male ekrane. A mi smo se potrudili da vam detaljno prenesemo utiske o ovom RPG naslovu te pročitajte Rankovu recenziju Tales from the Loop.  Ovaj paket će stići u prodavnice tokom aprila.

Junior Braves Survival Guide to the Apocalypse

Junior Braves Survival Guide to the Apocalypse RPG

Junior Braves Survival Guide to the Apocalypse RPG

Renegade Game Studios i Oni games su se udružili da zajedničkim snagama proizvedu i objave Junior Braves Survival Guide to the Apocalypse Roleplaying Game. RPG podužeg naslova je baziran na Oni Press grafičkoj noveli sa istim nazivom u kojoj su protagonisti klinci i mlađi omladinci koji se trude da prežive u svetu koji je zbog neobjašnjivih događaja doživeo drastične promene. Igra je izgrađena na istom sistemu koji pokreće Kids on Bike RPG igru. Ako vas zanima kako taj sistem funkcioniše u praksi, pročitajte Rankovu recenziju Kids on Bike RPGa. Ovaj naslov se očekuje u prodavnicama u drugom kvartalu 2020. godine.

Legend of the Five Rings: Celestial Realms & Wheel of Judgment

Legend of the Five Rings: Celestial Realms & Wheel of Judgment

Legend of the Five Rings: Celestial Realms & Wheel of Judgment

Fantasy Flight Games je najavio novi suplement i avanturu za njihov RPG Legend of the Five Rings. Celestial Realms je dodatak iz tri poglavlja koji skicira i daje detalje o kosmologiji Duhovnog Sveta u Smaragdnoj Imperiji. Knjiga se bavi i klanom Feniks koji je zadužen za čuvanje duše Rokugana. Tu se nalaze i nove opcije za igrače, teme za avanture, informacije o drevnim mačevima klanova kao i uvod u klan Stonoga.

Wheel of Judgment je avantura dizajnirana specifično za karaktere koji su preminuli ili poginuli tokom igranja kampanja ili avantura. Oni se sada nalaze u Meidu, svetu čekanja, gde su dobili zadatak da ulove korumpirani uticaj Jigokua. Obe knjige se očekuju u prodaji tokom drugog kvartala ove godine.

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.