News

Budite Gospodar Prstenova sa Humble Bundle paketom knjiga

Sjajno je kada imate kolegu kao što je Danko, jer onda saznate da je neki Lord of The Rings proizvod na sniženju pre nego što i sama prodavnica to najavi.

Humble Bundle je za tako kraj godine spremio paket Lord of the Rings RPG knjiga. U pitanju su izdanja iz najnovije, pete edicije, koju objavljuje Cubicle 7. Kompletan paket je vrednosti preko 200 evra, a vaš može biti već za 1 evro, odnosno 13 ukoliko uzmete sva tri nivoa koji su u ponudi.

Šta onda dobijate za taj simbolični evro? Pre svega, Adventures in Middle-earth Player’s Guide bez koje nema igranja, a koja je u slobodnoj prodaji preko 30 evra, zatim vodič kroz Rhovanion regiju, paravan za vašeg pripovedača i knjigu The Eaves of Mirkwood.

Prvi veći paket je 7.22 evra, a pored pomenutih knjiga sadrži i Loremasters Guide, iliti knjigu za Game Mastera. Tu su i Mirkwood kampanja, Wilderland avanture i suplement The Road Goes Ever On sa mapama i idejama za nove priče.

Na kraju, cela kolekcija knjiga koju su Cubicle 7 i Humble Bundle zapakovali je 13.5 evra i biće zanimljiva pripovedačima koji zaista žele da zagrizu u Tolkinov fantazijski svet i igračima stvore nezaboravnu avanturu. Uz već pomenute knjige, dobićete i vodiče kroz Lonely Mountain, Bree-land i Rivendell, kao i Erebor Adventures i Eriador adventures. Sve knjige dolaze u PDF formatu, a sa kupovinom dobijate kupone za 30% popusta na Cubicle 7 sajtu i 10% popusta na prvi Humble Choice koji pazarite.

Paket je u prodaji još 20 dana, tako da nema potrebe za žurbom. Ipak ni Prsten nije stigao nazad do Mordora brzom poštom.

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.