Boardgames

Uskoro dolazi i Wolfenstein društvena igra

Wolfenstein društvena igra board game

Lemanje Nacista će se sa PC-a i konzola prebaciti i na table, jer se sprema Wolfenstein društvena igra.

Bethesda očigledno posluje u plusu kada su stone adaptacije njenih video igara u pitanju. Videli smo nedavno Fallout RPG, malo pre toga je Fantasy Flight Games objavio Doom i Fallout društvene igre, a sada je na redu da plastični BJ Blašković trčkara po tabli i rola kockice. Uostalom, ipak je u pitanju “tata” FPS žanra, red je bio.

Igru razvija Archon Studio iz Poljske, koji iza sebe imaju nekoliko projekata, ali im je ovo prva društvena igra zasnovana na nekoj postojećoj licenci. Iako za sada nisu otkrili kakva će tačno igra biti, ali je sigurno je da će to biti kutija prepuna minijatura. Barem ako je suditi po onome što je ovaj studio do sada pravio. Ono što jeste potvrđeno je da će sve biti smešteno u zamak Wolfenstein, a društvena igra će imati tri moda igranja i isto toliko različitih varijacija neprijatelja.

Wolfenstein The Board Game će se finansirati kroz Kickstarter (malo ironično s obzirom da sve pokreće veliki izdavač), a više informacija o početku kampanje i samoj igri nas očekuje uskoro.

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.