Boardgames

FFG i Bethesda najavili Fallout društvenu igru

Stavite svoj lični pip-boy na zglob, otvorite flašu Nuka kole i pustite stare ploče, upravo je najavljena oficijelna Fallout društvena igra!

Fallout: The Board Game

Fantasy Flight Games je, posle igre DOOM, otkrio još jednu adaptaciju Bethesdine franšize. Fallout: The Board Game je avanturistička igra za jednog do četiri igrača smeštena u svet koji znamo iz igara Fallout 3 i Fallout 4. Umesto table, igra koristi heksagonalnu mapu koju pravite iznova svaki put i, istraživanjem, pronalazite nove misije i prilike za osvajanje iskustva ili čepova, postapokaliptične valute.

Tabla u Fallout: The Board Game

Pored razvoja lika kroz SPECIAL sistem veština, Fallout na tabli prenosi i blagu nelinearnost video igara pa će igrači morati povremeno da donesu važne odluke koje će uticati na to koje karte će se kasnije pojavljivati u špilu i mogu drastično da utiču na vašu avanturu. Po dostupnim informacijama čini se da će se igra dosta oslanjati na narativ, pa ćete igrati scenarije koji će određivati pomenute karte, ali i fakcije koje ćete moći da srećete. sd obzirom da je u pitanju FFG izdanje, očekuje nas gomila kvalitetnih komponenti, kockice, minijature i druge zanimacije. Verujemo da ljubitelji Fallouta već zadovoljno trljaju ruke.

Inače, ovo nije prva Fallout društvena igra. Ranije ove godine najavljen je Fallout: Wasteland Warfare, ratna igra na kojoj radi Modiphius Entertainment.

Više informacija o Fallout: The Board Game možete naći na oficijelnom sajtu igre, a igra se u prodaji očekuje krajem tekuće godine.

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.