Boardgames

I Fallout postaje igra na tabli

pic3527501

Fallout ove godine ne dobija nastavak, ali ćemo moći da ga igramo na stolu jer je upravo najavljena velika društvena igra sa minijaturama.

Fallout: Wasteland Warfare će poznati postapokaliptični svet i njegove žitelje postaviti direktno u ruke igrača, a izdavač Modiphius Entertainment najavljuje da će u igri biti spakovana velika količina kvalitetnih figura (32mm), terena i objekata kao što su Nuka-Cola aparati i čuvena Red Rocket benzinska pumpa.

fallout wasteland warfare miniature game minis

Analogni Fallout će dolaziti sa čitavom kampanjom, koju će igrači moći da prođu solo ili kooperativno, sa velikim brojem misija kroz koje će se odmotavati priča i unapređivati družina, a koristiće i neke zanimljive mehanike kako bi se simulirala svaka od zarađenih strana. Za one ratobornije, biće prisutna i mogućnost PvP igranja, a nagoveštava se i da ćemo moći da igramo svojevrsni horde mode, tj. da branimo utvrđenja.

Fallout: Wasteland Warfare se očekuje tokom leta u prodaji širom sveta, a izdavač za sada nije otkrio koliko će ovo zadovoljstvo koštati.

1 reply »

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.