Boardgames

I Fallout postaje igra na tabli

pic3527501

Fallout ove godine ne dobija nastavak, ali ćemo moći da ga igramo na stolu jer je upravo najavljena velika društvena igra sa minijaturama.

Fallout: Wasteland Warfare će poznati postapokaliptični svet i njegove žitelje postaviti direktno u ruke igrača, a izdavač Modiphius Entertainment najavljuje da će u igri biti spakovana velika količina kvalitetnih figura (32mm), terena i objekata kao što su Nuka-Cola aparati i čuvena Red Rocket benzinska pumpa.

fallout wasteland warfare miniature game minis

Analogni Fallout će dolaziti sa čitavom kampanjom, koju će igrači moći da prođu solo ili kooperativno, sa velikim brojem misija kroz koje će se odmotavati priča i unapređivati družina, a koristiće i neke zanimljive mehanike kako bi se simulirala svaka od zarađenih strana. Za one ratobornije, biće prisutna i mogućnost PvP igranja, a nagoveštava se i da ćemo moći da igramo svojevrsni horde mode, tj. da branimo utvrđenja.

Fallout: Wasteland Warfare se očekuje tokom leta u prodaji širom sveta, a izdavač za sada nije otkrio koliko će ovo zadovoljstvo koštati.

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.