Boardgames

Ticket to Ride postaje reality serija… u neku ruku

Društvene igre dolaze na TV ekrane u neočekivanom izdanju.

Asmodee Entertainment je najavio da će društvenu igu Ticket to Ride, klasik koji je prodat u preko 6 miliona primeraka, pokušati da pretvori u reality program. Tačnije, u pitanju će biti veliko takmičenje u kome će pet timova putovati širom sveta kopnom, vazduhom i po vodi, usput pokušavati da izvrši određene zadatke i takmičiti se za veliku nagradu (biće naknadno otkriveno šta je nagrada za pobednike).

Na produkciji će raditi Propagate, studio osnovan od strane ljudi odgovornih za hit TV programe poput Ko želi da postane milioner?, The Office i MasterChef. Ovo će biti prvi televizijski projekat Asmodee Entertainment od kako su osnovani prošle godine, a pored televizije cilj im je da svoju bogatu biblioteku adaptiraju i u knjige i novele. Istina, Ticket to Ride TV šou već po opisu nema naročito dodirnih tačaka sa Ticket to Ride igrom jer, podsetimo se, u istoj gradite železnicu i pokušavate da povežete gradove. Zato valjda postoje umetničke slobode.

Pored ovog projekta, snima se i Catan film, a Asmodee obećava da ćemo više informacija o njihovoj emisiji dobiti uskoro.

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.