Boardgames

Borderlands društvena igra vas poziva da napravite svog Claptrapa

I to smo doživeli – da veliki izdavač video igara tokom glavne konferencije u centar pažnje stavi društvenu igru.

Gearbox Entertainment, koji verovatno znate po serijalu video igara Borderlands, najavio je novu video igru, ali i kartašku igru u istom univerzumu. Borderlands: Tiny Tina’s Tea Party, osim podugačkog naziva, doneće iščašeni humor na naše stolove već tokom aprila. Igru će izdavati Nerdvana Game Studios i XYZ Game Labs, a pretprodaja je uveliko počela na zvaničnom sajtu.

U pitanju je lagana igra za 2 do 5 igrača koja, u svega 15 minuta, od vas traži da sastavite Claptrapa (blebetavi robotić koji vas prati u Borderlands igrama). Naslovni devojčurak vas je pozvao na čajanku tokom koje ćete sakupljati set, ali istovremeno pokušavati da sprečite ostale igrače da pronađu potrebne delove.  Ova igra je u stvari osveženi RobotLab koji je XYZ Game Labs originalno objavio 2017. godine, mada još nije objašnjeno postoje li ikakve bitne razlike između ovih igara sem, naravno, tematske.

Borderlands: Tiny Tina’s Tea Party izlazi 4. aprila a košta 20 dolara. Ne sumnjamo da će fanovi video igre ugrabiti po primerak, a u međuvremenu možemo da se podsetimo komedije koja je bila čitanje knjižice pravila pred prepunom salom PAX East:

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.