News

Proslavite deseti rođendan Pathfinder RPGa uz Humble Pathfinder Bundle

Proslava desetogodišnjice Pathfinder RPG linije je u punom jeku. Povodom iste Humble nam u saradnji sa Paizom donosi Pathfinder Humble Bundle.

Pre deset godina Paizo Publishing je objavio Pathfinder Roleplaying Game kao ekstenziju i modifikaciju SRDa (System Reference Document) revidirane treće edicije Dungeons & Dragons. Tokom perioda od 2011 do 2014 godine, Pathfinder je bio najprodavaniji RPG sistem i uredno se bolje prodavao od tadašnje nepopularne četvrte edicije Dungeons & Dragons. Kako je Wizards of the Coast izdao petu ediciju svog popularnog sistema, Pathfinder, neformalno nazvan D&D 3.75 je konstantno drugi najprodavaniji RPG sistem. Beta pravila objavljena 2008. godine su osvojile ENnie nagradu za najbolji besplatan proizvod a 2010. i 2013. godine na GenConu, Pathfinder osvaja Ennie nagrade u raznim kategorijama.

Za samo 1 dolar dobićete sve što vam je potrebno za mesece odlične zabave. U paketu stižu osnovne knjige Pathfinder Core Rulebook, GameMastery Guide, Bestiary, Player Character Folio, Shattered Star Player’s Guide i serija We Be Goblins! avantura.

Sledeći nivo uplate vam donosi dodatne knjige za igrače i knjige o klasama, monstrumima, negativcima i ostalim karakterima, kao i nekoliko avantura i kampanja. Najviši nivo, koji dobijate za 15 dolara donosi još jednu lavinu knjiga. Sa ovim kompletnom imaćete sigurno bar pola godine dobrog igranja sa prijateljima.

Ove pakete možete preuzeti na Pathfinder Humble Bundle stranici.

This slideshow requires JavaScript.

Categories: News, RPG

Tagged as: , , ,

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.