Games

Digidiced izbacio PC verziju Indian Summer

Miholjsko leto, topli jesenji period pre nego što se svi smrznemo od naglog pada temperatura, bilo je tema puzzle igre Uvea Rozenberga početkom prošle godine.

Zahvaljujući studiju Digidiced, igra koja je nastavila trilogiju laganih mozgalica sa slaganjem tetrisolikih pločica je stigla na Android i iOS, a nedavno i na PC kroz Steam platformu. Igračima je cilj da pokriju šumu opalim lišćem, sakupljalju lešnike i bobice i tako pomognu šumskim životinjicama da se spreme za zimu.

Digitalno izdanje verno prenosi društvenu igru na ekran, sa dodatkom solo igranja protiv kompjuterskog protivnika, kao i igranja do četiri igrača na istom uređaju ili online. Podržano je i asinhrono igranje, ukoliko izaberete online multiplayer, pa tako možete igrati nekoliko partija istovremeno bez da budete aktivni u svakoj (setiće se ovoga svako ko je igrao šah pismima). Ukoliko se prvi put susrećete sa igrom, prisutan je interaktivni tutorijal, a za otkrivanje novih taktika omogućeno je gledanje završenih partija najbolje rangiranih igrača.

Indian Summer košta simboličnih 5 evra na mobilnim platformama, dok je Steam izdanje malo skuplje i košta 7 evra.

Categories: Games, News

Tagged as: , , ,

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.