Boardgames

Bloodborne društvena igra dolazi na Kickstarter

Erik Leng je nezaustavljiv, jer je objavio da radi na još jednoj društvenoj igri.

Dizajner društvene igre koja dolazi sa džinovskim Ktuluom je najavio da, nakon Bloodborne kartične igre, sprema i Bloodborne društvenu igru. Ovoga puta se udružio sa dizajnerom Rum & Bones, Majklon Šinelom, a igru će izdavati CMON. Po tradiciji, igra će se finansirati kroz Kickstarter, a kampanja će biti sledeće godine.

Bloodborne je jedna od ekskluzivnih PlayStation 4 igara, razvijena od FromSoftware, studija koji stoji iza (mehanički dosta sličnog) serijala Dark Souls. Gotska horor igra naseljena lavkraftovskim košmarima od čudovišta zvuči kao idealna tema za novu društvenu igru sa gomilom minijatura, a sudeći po popularnosti novijih adaptacija video igara u analogni format – igru očekuje veoma uspešna budućnost. Za sada nije poznato da li će ovo biti ”uvećana” verzija postojeće Lengove Bloodborne igre, ili nešto sasvim novo (i divlje), dok se mi nadamo da će veliki akcenat biti stavljen na istraživanje misterioznog grada Yharnam.

Praktično u isto vreme saznali smo da će još jedan PlayStation 4 hit, Horizon Zero Dawn, postati društvena igra. Izgleda je došlo vreme da konzolne igre pređu na tablu.

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.