Games

Isle of Skye dobio digitalno izdanje

Spremite kilt i zapakujte hagis i gajde, jer sada škotsku igru slaganja pločica možete poneti u džepu.

Asmodee Digital i Digidiced su nedavno objavili digitalnu verziju društvene igre Isle of Skye. Višestruko nagrađivana igra, između ostalog i nosilac nagrade Kennerspiel des Jahres za 2016. godinu, Isle of Skye se od sada može igrati na PC-u (Steam), ali i Android i iOS mobilnim uređajima. Škotski gorštaci su se konačno modernizovali!

Digitalni Isle of Skye verno prenosi sa stola na ekran igru koju su dizajnirali Aleksander Fister i Andreas Pelikan, a u ovom izdanju moguće je igrati solo protiv kompjuterskih protivnika, kao i protiv prijatelja na istom uređaju, ali i online igrača. Online igranje nudi i asinhroni mod, pa nećete morati da sedite i čekate na protivnikov potez već ćete dobiti notifikaciju kada je odigrao, a moguće je pregledati partije najboljih igrača. Tu je naravno i interaktivni tutorial, a sve je ispraćeno originalnim ilustracijama Klemensa Franca.

Ukoliko planirate da pazarite igru, obratite pažnju na to da je cena PC verzije duplo viša, pa tako košta 10€ umesto 5€ koliko su one za Android i iOS i za sada ne uključuje ekspanziju. Za više o igri pogledajte trejler ili pročitajte našu Isle of Skye recenziju.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.