Games

Isle of Skye dobio digitalno izdanje

Spremite kilt i zapakujte hagis i gajde, jer sada škotsku igru slaganja pločica možete poneti u džepu.

Asmodee Digital i Digidiced su nedavno objavili digitalnu verziju društvene igre Isle of Skye. Višestruko nagrađivana igra, između ostalog i nosilac nagrade Kennerspiel des Jahres za 2016. godinu, Isle of Skye se od sada može igrati na PC-u (Steam), ali i Android i iOS mobilnim uređajima. Škotski gorštaci su se konačno modernizovali!

Digitalni Isle of Skye verno prenosi sa stola na ekran igru koju su dizajnirali Aleksander Fister i Andreas Pelikan, a u ovom izdanju moguće je igrati solo protiv kompjuterskih protivnika, kao i protiv prijatelja na istom uređaju, ali i online igrača. Online igranje nudi i asinhroni mod, pa nećete morati da sedite i čekate na protivnikov potez već ćete dobiti notifikaciju kada je odigrao, a moguće je pregledati partije najboljih igrača. Tu je naravno i interaktivni tutorial, a sve je ispraćeno originalnim ilustracijama Klemensa Franca.

Ukoliko planirate da pazarite igru, obratite pažnju na to da je cena PC verzije duplo viša, pa tako košta 10€ umesto 5€ koliko su one za Android i iOS i za sada ne uključuje ekspanziju. Za više o igri pogledajte trejler ili pročitajte našu Isle of Skye recenziju.

 

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.