Boardgames

Pegasus Spiele sprema 4 nove Talisman igre

Ovo će definitivno biti godina obeležena velikim povratkom igre Talisman. Osim što ove godine klasična fantazijska igra Talisman slavi 35. rođendan, videćemo i prvu u od čak četiri nove igre smeštene u isti univerzum u izdanju nemačkog Pegasus Spiele.

Nemci planiraju drastično raziličite igre koje se neće oslanjati na poznato trčanje u krug i pokušaće da sve Talismana približe većoj publici. Prva, koja na police dolazi tokom 2018. godine, biće namenjena najmlađima a na igri rade Lukas Zach i Michael Palm koji su takođe dizajnirali The Dwarves. Posle njihove igre, Pegasus će izbaciti igru sa kartama (kolekcionarsku, naravno), role-play igru i igru sa kockicama, a okvirni datuma izlaska tih igara će biti naknadno objavljeni.

Pegasus Spiele nije stranac kada je u pitanju saradnja sa Games Workshop i Talisman igrama. Oni su evropski distributer najnovijeg četvrtog izdanja Talisman, a ranije su sarađivali sa Heidelberger Spieleverlag na prevođenju igara za nemačko tržište. Talisman ”za klince” se očekuje tokom druge polovine 2018. godine.

Advertisements

Categories: Boardgames, News, Serbian

Tagged as: ,

1 reply »

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.