Boardgames

Games Workshop sprema novi Talisman

bg_talisman

Kompanija Games Workshop je najavila da planira da oživi društvenu igru Talisman, čije se originalno prvo izdanje pojavilo daleke 1983. godine. Britanska kompanija je skoro celu deceniju sarađivala sa Fantasy Flight Games koja je tokom ovog perioda izdala pored Talismana, veliki broj igara baziranih na Games Workshop intelektualnim svojinama, kao što su Warhammer, Warhammer 40.000, Blood Bowl i mnoge druge.

Od 28. februara saradnja između dva giganta prestaje, a Games Workshop je već izdao saopštenje na Warhammer Community sajtu da će Talisman biti reizdat, verovatno kao peta edicija.

Talisman’s back!

Lots of good news for fans of the Talisman board game today.

We are delighted to announce that this classic and much loved game will be returning soon. At the moment, we don’t have any more info on the release date, but we’ll let you know as and when we learn more.

So stay tuned.”

Talisman je takođe dostupan i u digitalnoj formi. Nomad Games je objavio Talisman: Digital Edition, 2014. godine, koji je dostupan na Steam digitalnoj platformi za distribuciju igara. Ova verzija igre je pre nekog vremena dobila i novu ekspanziju Firelands.

 

 

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.