News

Stranger Things stiže na stolove

Stranger Things Eggo Card Game

Neočekivani prošlogodišnji hit sa Netflixa, serija Stranger Things, uskoro dobija drugu sezonu, a sa njom stiže i lavina propratnih društvenih igara.

Netflix je tako odlučio da dodatno iskešira popularnost serije i to ne sa jednom, već tri društvene igre, od kojih su dve reizdanja poznatih franšiza. ”Krivac” za sve ovo je naravno kompanija Hasbro. Prva igra je Stranger Things Eggo Card Game, koja neodoljivo podseća na Uno (odnosno Mau Mau). Igrači biraju uloge između nekoliko likova i pokušavaju da se otarase svih karata iz ruke pre nego što Domogorgon dođe da ih smaže (prim. ur. likove, ne karte). Karte su velike i okrugle, a sve je urađeno u temi Eggo kolača koji se provlače kroz seriju.

Monopoly Stranger Things Edition

Kao svaka popularnija serija ili film, Stranger Things će dobiti i svoje izdanje igre Monopol (ili Monopoly, kako stranci kažu). To je bilo neminovno. Monopoly Stranger Things Edition ne pokušava da odgonetne kako to bicikl, cipela, kamera i televizor mogu da budu veleposednici, naročito ekskluzivnih lokacija kao što je Majkov podrum. Umesto toga dolazi sa dva kompleta figurica, pomenutim u srebrnoj boji, i obrnutim verzijama u zlatnoj boji.

Stranger Things Ouija

Na kraju, ne treba zaboraviti ni Ouija tablu sa Stranger Things motivima, možda i jedinu od igara koja je savršeno preslikala motiv iz serije. Sa grafikom koja je identična onoj sa zida kuće u kojoj lik Vinone Rajder pokušava da komunicira sa onostranim, još jedno je izdanje igre za koju svi žele da bude zaista ukleta. Iako svi znamo kako funkcioniše i igranje se uvek pretvori u svađu ko najviše gura lupu po stolu.

Stranger Things se vraća na Netflix 27. okotobra, a tada se u prodaji očekuju i ove igre.

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.