Boardgames

Najavljena Sea of Thieves društvena igra

sea of thieves društvena igra

Steamforged Games je ugrabio još jednu licencu iz sveta video igara.

Izdavač koji je postao sinonim za stone adaptacije video igara kao što su Elden Ring i Horizon Zero Dawn, objavio je da, čudna li čuda, ima prava za video igru Sea of Thieves. Nakon par dana tizera i kriptičnih poruka (za koje smo svi odmah videli da je u pitanju gusarenje) najavljena je i društvena igra Sea of Thieves: Voyage of Legends. Još veće iznenađenje je nastalo kada je objavljen podatak da igra neće ići na Kickstarter, već da dolazi direktno u prodavnice kroz nekoliko meseci.

Na ovom moru kartonskom ima mesta za samo dva do četiri gusara koji će se nadmetati za status naslovne legende međ legendama. Svaki igrač će voditi svoju posadu, upravljati brodom i boriti se protiv morskih nemani i drugih problema koji mogu da zadese prosečnog gusara (obično su to kosturi sa kuburama). Vremenom ćete dobijati unapređenja broda, nove članove posade  i osvajati utvrđenja. Za razliku od drugih Steamforged izdanja, ovde nema minijatura već su tu “stendiji”, a u kutiji se nalazi preko 160 karata i 300 tokena.

Objavljena 2018. godine, Sea of Thieves video igra poprilično je zatalasala tržište multiplayer naslova zahvaljujući sistemu spajanja igrača koji je ličio na MMO naslove. Lepa grafika i sviranje harmonikice uz zalazak sunca su samo potvrdili da je u pitanju igra koja se mora iskusiti. Igra je vremenom dobijala brojna proširenja, a u jednom trenutku adaptirana i u stoni RPG naslov.

Sea of Thieves: Voyage of Legends izlazi ovog leta, a preporučena maloprodajna cena je 60 evra.

Ostavite komentar ili postavite pitanja na našem sajtu. Pridružite se diskusiji na našem Discord serveru. Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter i Instagram.

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.