Boardgames

Pandasaurus Games objavljuje Roller Coaster Rush

Vozići, tobogani, rolerkosteri. Najpopularnija i najglasnija vožnja u svakom luna parku i tema nove društvene igre koja uskoro izlazi.

Pandasaurus Games je najavio Roller Coaster Rush, novu takozvanu dexterity igru, na kojoj je radio Skot Alms. Ovo je nova verzija igre Coaster Park koja je objavljena 2017. godine i, jednostavno rečeno, nije radila. Kartonske šine za klikere nisu služile ničemu, tako da kada bi vam igra bila prezentovana, pogledali biste drugara i pitali ga – ovo da igram?

U Roller Coaster Rush igrači će praviti svoje šinske konstrukcije po kojima će se terati kolica puna ljudi. Ako su Šorti i Indijana preživeli, i vi ćete. Teraćemo klikere niz plastične kontrukcije (koje su bolje od prethodnih kartonskih), pevušeći temu iz Indijane Džons. Ne? Okej.

Roller Coaster Rush Scott Almes Pandasaurus Games Drustvene igre Pitchwise

Roller Coaster Rush

Na početku igre, svi igrači će licitirati za plastične komade staze koji dolaze u različitim oblicima, pogodnim za pravljenje krivina, ludačkih krivina, uspona i nizbrdica. Najbolje staze su one na kojima se kliker neće zaustaviti i taj igrač će dobiti najviše poena. Naravno, poeni se dobijaju i za što kompleksnije i luđe kreacije. Tu su i dodatne Showstopper karte koje će od igrača tražiti da isprati određeni dizajnerski izazov.

Skot Alms je dizajnirao originalnu verziju ove igre kao i ovaj, da kažemo, drugi pokušaj da se rolerkosteri postave na sto. Ovaj dizajner je poznat po svojoj seriji Tiny Epic igara – Tiny Epic Galaxies, Tiny Epic Quest i mnogim drugim. Te igre su postale popularne zbog svog malog pakovanja velikih ideja i postale su idealne igre za putovanja. Pandasaurus Games je izdavač popularnih naslova Machi Koro, Nacho Pile, Dinosaur Island i The Loop.

Roller Coaster Rush je igra za 2 do 4 igrača i traje oko 20 minuta. U prodavnicama bi trebalo da se pojavi sredinom aprila 2023. godine.

Ostavite komentar ili postavite pitanja na našem sajtu. Pridružite se diskusiji na našem Discord serveru. Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter i Instagram.

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.