Games

Stone Age dolazi na digitalne platforme ovog proleća

Još jedno Acram Digital izdanje nas očekuje ove godine i u pitanju je jedna od legendarnih društvenih igara.

Posle nekoliko dana tizera na društvenim mrežama, izdavač Acram Digital objavio je da radi na digitalnom izdanju društvene igre Stone Age. Igra je planirana za PC (Steam), Nintendo Switch konzolu, kao i mobilne uređaje koji rade na Android i iOS operativnim sistemima.

Sudeći po zvaničnoj Steam stranici igre, Stone Age: Digital Edition će podržavati igranje više igrača na istom uređaju, 3 nivoa AI protivnika, mogućnost igranja sa igračima na drugim platformama i online rang liste najboljih graditelja. Naravno, sve će to biti po zvaničnim pravilima koje je izdavač Hans im Glück originalno objavio 2008. godine kada se Stone Age prvi put našao na rafovima prodavnica društvenih igara. Doduše, sa elektronskim izdanjem nećete imati “opojni” miris kožne čaše za rolanje kockica. Iskreno, dobro je što je tako.

Igra za sada nema preciziranu cenu kao ni datum izlaska, sem “drugi kvartal tekuće godine”. Acram Digital je objavio i prvi video iz igre u kome nam pokazuje kako će digitalni Stone Age izgledati kada bude stigao na ekrane naših kompjutera. Pored ove igre, izdavač je najavio i da će digitalni Unmatched izaći iz early access faze 28. februara i biti dostupan na PC-u, Android i iOS telefonima i Nintendo Switch konzoli.

Ostavite komentar ili postavite pitanja na našem sajtu. Pridružite se diskusiji na našem Discord serveru. Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter i Instagram.

Categories: Games, News

Tagged as: , ,

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.