Card Games

Društvena igra Clash of Decks je privremeno besplatna

Želeli ste da isprobate novu kartašku igru, a ne odvaja vam se novac za istu? Clash of Decks nudi rešenje za to.

Kartična igra Clash of Decks je upravo postala besplatna. Ne samo što je možete naručiti potpuno besplatno, već je i dostava na račun izdavača, a očekivani rok za slanje je oko mesec dana. Izdavač Grammes Edition navodi da se odlučio za ovaj potez kako bi što veći broj igrača mogao da isproba ovu igru i samim tim je ovo prva free to play fizička igra na tržištu. Ponuda je ograničena na prvih 800 “kupaca” i moguće je naručiti samo jedan Initiation Pack po domaćinstvu.

clash of decks initiation box

Clash of Decks je igra za dva igrača u kojoj igrači sastavljaju špil od svega 8 karata i cilj je da protivničku tvrđavu pomerite skroz desno u njegovoj ruci (da, ne na tabli!). Vrlo neobičan koncept, a ni sama promocija igre nije ništa standardnija. Na primer, igra se originalno distribuirala kao letak koji je trebalo iseći. Imala je i Kickstarter kampanju gde se početni špil prodavao za samo jedan dolar, može se besplatno igrati na digitalnim platformama poput Board Game Arena, a i preuzeti print n play izdanje sa sajta izdavača.

A ako se baš “navučete”, izdavač prodaje ekspanzije po ceni od oko 1000 dinara. Jeftinije od drugih kartičnih igara, a valja li ičemu saznaćemo uskoro jer očekujemo svoj početni špil u pošti.

Ostavite komentar ili postavite pitanja na našem sajtu. Pridružite se diskusiji na našem Discord serveru. Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter i Instagram.

2 replies »

  1. Dobar dan,
    Od svih igara s kartama najviše sam uvek voleo tač, kada bi ta igra zadržala ista pravila, ali i dobila nekakvo novo ruho
    stekla bi možda novu i veću popularnost, ako ne svetsku ,onda bar domaću ili regionalnu.
    Pozdrav,
    Perica

    • Mislim da je Tako Cica Koza Sir Pizza igra koju tražiš, veoma je slična taču ali je zabavnija jer se ne igra baš “sama od sebe”

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.