Boardgames

Nova 7 Wonders ekspanzija uskoro izlazi

7 Wonders društvena igra će ove godine dobiti još jedno proširenje, odnosno četvrtu po redu malu kutiju sa dodacima.

Repos Production najavio je 7 Wonders: Edifice, ekspanziju za jednu od naših omiljenih igara, koja će se u prodaji naći već krajem februara. Ono što je najveća novost je da će u igru doneti svojevrni kooperativni režim izgradnje.

Primarna ideja nove ekspanzije da se igračima pruže nove opcije koje će osvežiti igru bez preteranog dodatnog produžavanja partije. U kutiji dolazi 15 novih zajedničkih (komunalnih) projekata građevina. Sa njima dolazi i novi strateški sloj u partiji. Za svaku građevinu igrači moraju da procene benefite izgradnje i saradnje sa drugim igračima. Udruživanje sa drugim igračima u izgradnji ovih objekata doneće svima koji su učestvovali bonuse na kraju runde. Sa druge strane, igrači mogu ignorisati ove projekte i resurse uložiti ka povećanju lične slave.Sem ovih građevina u kutiji se nalaze i dva nova svetska čuda da bi se osvežila ponuda tabli.

7 Wonders Edifice Repos Production Pitchwise boardgames

7 Wonders: Edifice

Kao i osnovna igra, ova ekspanzija je za 3 do 7 igrača i igranje traje oko 30 minuta. Cenovno, 7 Wonders: Edifice će pratiti trend svih dodataka za novo izdanje 7 Wonders tako da cena neće biti baš sitnica – preporučena maloprodajna cena je 30 evra.

Ostavite komentar ili postavite pitanja na našem sajtu. Pridružite se diskusiji na našem Discord serveru. Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter i Instagram.

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.