Boardgames

Stonemaier Games vas poziva da nacrtate pticu za Wingspan

Vaša ilustracija ptice se može naći u novom promo pakovanju Wingspan karata.

Stonemaier Games, izdavač Wingspan društvene igre je objavio takmičenje za najbolje ilustracije ptica  – “Wingspan Fan Art Challenge”. U objavi kompanija poziva sve zainteresovane da podele svoje ilustracije ptica, a najbolje će se naći u promo paketu Wignspan karata. Ovaj paket će, pogađate, sadržati samo najbolje ilustracije fanova, među kojima će biti i vaša ilustracija vrapca.

Dizajner i vlasnik Stonemaier Games, Džejmi Stegmajer, na svom blogu navodi da je takmičenje rezultat njegove inspiracije ilustracijama ptica koje su slali fanovi igre na Wingspan fejsbuk grupi. Ovim gestom je želeo da promoviše i pozdravi sve one koji žele da ilustruju omiljene ptice iz igre.

Pravila učestvovanja i nagrade

“Wingspan Fan Art Challenge” je otvoren za sve. Možete stvarati na koji god način želite od crtanja, slikanja, do digitalnog slikanja i skultpure. Jedino pravilo je da ne smete koristiti slike generisane putem AI niti fotografije ptica.

Dozvoljene su ilustracije samo onih  ptica koje su već objavljene na kartama Wingspan osnovne igre ili neke od njenih ekspanzija. Verujte, to je mnogo ptica na raspolaganju. Svaki učesnik u takmičenju može poslati samo jednu ilustraciju.

Pobednici neće dobiti nikakve novčane nagrade ali će biti potpisani kao autori na promo pakovanju Wingspan karata. Naravno, dobiće ovo promo pakovanje a Stonemaier Games planira da donira 1 dolar od svakog odštampanog pakovanja dobrotvornoj ustanovi  koja se bavi pticama.

Prijave su otvorene do 16. februara. Svi autori izabranih ilustracija će biti kontaktirani do marta 2023. godine. Promo pakovanje ovih karata se očekuje da stigne u prodavnice tokom jeseni. Kako se sugeriše u objavi na sajtu izdavača, ako odziv bude zadovoljavajući, moguće je da će biti još ovakvih akcija.

Redakcija Pitchwise je igrala i recenzirala lokalizovanu verziju Wingspan društvene igre, koja nam se jako svidela. Takođe pozabavili smo se i digitalnom verzijom igre koju je omiljena u našoj rubrici Digitalni karton. Želimo vam puno sreće u ovom takmičenju!

Da li ste igrali Wingspan? Koje su vam omiljene ptice? Ostavite komentar ili postavite pitanja na našem sajtu. Pridružite se diskusiji na našem Discord serveru. Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter i Instagram.

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.