Boardgames

Games Workshop želi vašu Space Marine kratku priču

Black Library je otvorio konkurs za najbolju Space Marine Warhammer 40K kratku priču. Imperator odobrio.

Dok farbate svoje figure, neverovatno precizno i detaljno naravno, sigurno su vam se u glavi vrtele ideje i akcione scene koje bi baš taj ratnik, ta minijatura,  proživela. Čitali ste neke Warhammer 40K romane i mislite da možete da doprinesete oslikavanju tog mračnog sveta. Henri Kavil preuzima kormilo Warhammer 40K filmske produkcije a vi ćete preuzeti književno. Games Workshop i Black Library vam konačno daju priliku da se u tome oprobate.

Black Library, izdavački ogranak giganta za proizvodnju minijatura Games Workshop, je otvorio konkurs za Warhammer 40K Space Marine kratku priču. Kako je kompanija najavila u Warhammer Community tekstu, vaše kratke priče možete poslati do 11. februara 2023. godine. Priložena kratka priča mora biti na engleskom jeziku. Mora imati sinopsis od 100 reči i primer pisanja od 500 reči. Ukupna dužina bi trebalo da bude između 5000 i 10000 reči.Warhammer 40K Games Workshop Black Library Pitchwise boardgames

Kreativne smernice i pravila

Što se kreativnih smernica i detalja tiče, za ovaj konkurs se isključivo traže kratke priče o Space Marine successor Chapters. Dakle nema pisanja o devet legija koje je stvorio sam Imperator 30.000 godine, već o sledbeničkim legijama koje nastavljaju tradiciju. Priče moraju biti smeštene u sadašnju eru, Indomitus, Warhammer 40K sveta. To znači da imate prostor od pada Kadije pa na ovamo.

Priče koje za temu imaju Deathwatch, Grey Knights ili Legion of the Damned, neće biti uzete u obzir. Ove legije nisu ni “prva postava” niti su sledbenici. Čudna jedna ekipa. Takođe nisu dozvoljene ni izmišljene legije, tako da avanture XXZ otpadaju. Za sada.

Kada vaša kratka priča bude spremna, možete je poslati izdavaču na ovoj stranici. Nakon što bude izabrana za najbolju, organizovaćemo književno veče gde ćete nam izražajno pročitati dogodovštine svemirskih marinaca.

Da li čitate knjige Black Library izdavača? Volite li Warhammer 40k svet? Ostavite komentar ili postavite pitanja na našem sajtu. Pridružite se diskusiji na našem Discord serveru. Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter i Instagram.

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.