Industry

Henri Kavil preuzima kormilo Warhammer 40K Cinematic Universe

Zgodan čovek, špijun, veštac, a pre svega Supermen se odlučio za sumornu mračnu budućnost u Warhammer 40K Cinematic Universe.

Henri Kavil je imao, da kažemo, zanimljivu godinu iza sebe. Tokom decembra, ovaj glumac je najavio da će nastaviti da bude Supermen a ubrzo zatim i da neće nositi crveni plašt. Ove godine je napustio i seriju The Witcher u kojoj će ga zameniti Liam Hemsvort. A zašto mi pišemo o njemu na sajtu društvenih igara?

Gospodin Kavil je odlučio da producira i glumi u seriji koja će biti smeštena u Warhammer 40K Cinematic Unverse. Da da, dragi čitaoci. Svi pre ili kasnije pozdrave imperatora. Serija će biti pravljena za Amazon Prime platformu i dok ovo pišemo Bezos i ekipa su zapečatili i okadili dogovor sa Games Workshopom koliko će ljudskih duša biti žrtvovano za ovaj poduhvat dostojan Imperatorove pažnje.

Popularni glumac je uvek javno isticao da voli Warhammer svet i hobi. Popularne su njegove posete Warhammer World muzeju/sajmu, štreberski detaljni odgovori na raznorazna pitanja iz istorije ovog sveta kao i njegovo farbanje minijatura u slobodno vreme. Takođe ljubitelj je i Total War: Warhammer serije video igara.

Henry Cavill Instagram

Henry Cavill Instagram

“Volim Warhammer od detinjstva, što za mene čini ovaj trenutak specijalnim. Šansa da vodim ovaj filmski univerzum od njegovog začeća je za mene velika čast i odgovornost. ” rekao je Kavil.

Sigurni smo da za potrebe scenarija neće biti manjka materijala. Warhammer i Warhammer 40K u ovom slučaju, imaju bogatu biblioteku kratkih priča, romana i grafičkih novela. Black Library, ogranak Games Workshopa, koji je zadužen za pisanu reč, je postavio moderne standarde kako se literaturom prati jedan fiktivni univerzum (pored WOTC i njegovih fantazijskih romana).

Redakcija se veoma raduje što će na malim ekranima striming platformi u budućnosti prštati bolteri i da neće biti milosti za ksenose i nevernike. Do tada, nam ostaje da ofarbamo sve te zaostale minijature koje smo stavili sa strane.

Ostavite komentar ili postavite pitanja na našem sajtu. Pridružite se diskusiji na našem Discord serveru. Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter i Instagram.

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.