Games

Teraformirajte Mars potpuno besplatno

Ukoliko ste želeli da isprobate društvenu igru Teraformiranje Marsa, a niste stigli da je zaigrate negde uživo, sada imate priliku da to ispravite i vidite zašto je jedna od najbolje ocenjenih igara.

Prodavnica digitalnih PC igara, Epic Games Store, već neko vreme ima praksu da, na nedeljnoj bazi, poklanja svojim korisnicima jedan od naslova iz svog kataloga. Ove nedelje na redu je digitalno izdanje Terraforming Mars, adaptacije koju je razvio studio Asmodee Digital.

Kako biste pokupili svoj primerak igre, potrebno je da registrujete nalog i preuzmete EGS aplikaciju (besplatno). Zatim, na stranici igre “kupite” ovaj poklon klikom na dugme GET, posle čega će vam igra biti dostupna u digitalnoj biblioteci za preuzimanje.

Besplatna igra se može ugrabiti do 12. maja u 17 časova po našem vremenu, a za još Terraforming Mars pročitajte našu recenziju igre Teraformiranje Marsa: Ekspedicija Ares.

Ostavite komentar ili postavite pitanja na našem sajtu. Pridružite se diskusiji na našem Discord serveru. Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter i Instagram.

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.