Boardgames

Najavljena Exploding Kittens TV serija

Kalendar vam je ispravan, ovo nije vansezonska prvoaprilska šala, Eskplodirajući Mačići dolaze na televizore i ostale uređaje sa ekranima pored vas!

The Oatmeal, autor i ilustrator mega popularne društvene igre Exploding Kittens, najavio je da u saradnji sa kompanijom Netflix razvija seriju po svojoj igri. Serija će premijeru imati 2023. godine, dok će u maju ove godine biti objavljena video igra kao uvod u priču. Uopšte nije mali projekat u pitanju, a i kako bi bio za igru koja je i dalje u samom vrhu Kickstarter projekata.

Za producente serije odabrani su Majk Džadž (King of the Hill, Beavis and Butthead) i Greg Denijels (The Office, Parks and Recreation), dok pored samog Metjua Inmana (The Oatmeal) na scenariju učestvuje Šejn Kosakovski, jedan od pisaca kultne animirane serije Archer. Da se na trenutak poslužimo tuđicama, ovaj dvojac će biti šouraneri.

Što se glumačke postave tiče, tu je nekoliko poznatih imena:

  • Tom Elis (Lucifer)
  • Abraham Lim (The Boys)
  • Lusi Liu (Kill Bill)
  • Eli Maki (Toy Story 4)
  • Mark Prokš (What We Do in the Shadows)
  • Sašir Zamata (The Mitchells vs the Machines)

Priča Exploding Kittens serije će biti večni sukob dobra i zla, to jest Boga i Đavola lično, koji su zaposeli mačiće. Verujemo da nas očekuje nešto potpuno iščašeno i apsurdno, ali ćemo morati prvo da dočekamo trejlere i vidimo kako će sve izgledati.

Ostavite komentar ili postavite pitanja na našem sajtu. Pridružite se diskusiji na našem Discord serveru. Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter i Instagram.

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.