Kickstarter

Igrali smo Rogue Angels: Legacy of the Burning Suns

Rogue Angels: Legacy of the Burning Suns je novo izdanje nezavisnog izdavača Sun Tzu Games.

Kao što možete pretpostaviti iz podnaslova, u pitanju je legacy igra, sa  nelinearnom kampanjom od ukupno 70 misija i čak 20 igrivih likova. Kako autori navode, inspiracija je došla iz video igre Mass Effect, te je po sredi dosta upucavanja, šarenih likova svih mogućih vanzemaljskih rasa i odnosa između posade. Dobijate i svoj svemirski brodić.

Pitchwise redakcija je nedavno dobila priliku da isproba ovu igru kroz nekoliko uvodnih misija. Imali smo na raspolaganju samo parče celokupnog velikog paketa, ali je i to bilo dovoljno da na nas ostavi pozitivan utisak. Brzo odigravanje poteza i potpuno pozitivno rolanje kockica (znamo, totalni šok) u kombinovani su sa interesantnim sistemom “hlađenja” akcija, koji je istovremeno i merač štete koju vaši likovi primaju. Ali, da ne dužimo, detaljnije možete čuti u našem novom videu.

Igru možete podržati putem Kickstartera, a u nastavku pogledajte naš vodič za igru i prve utiske:

Hvala Sun Tzu Games na ustupljenom prototipu igre.

Ostavite komentar ili postavite pitanja na našem sajtu. Pridružite se diskusiji na našem Discord serveru. Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter i Instagram.

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.