Articles

Pitchwise Novogodišnji giveaway 2021

Kraj je godine i samim tim vreme za još jedan veliki givaway!

U saradnji sa Bottle Gnome, CoolPlay, GameS i Mipl poklanjamo 20 društvenih igara za isto toliko srećnih dobitnika! Ove godine je naglasak na lokalizovana izdanja, kojih je sve više zahvaljujući domaćim distributerima društvenih igara. Pored njih, očekuje vas i nekoliko ekskluziva svežih sa Kickstartera, ali i digitalnih društvenih igara.

Voleli bismo da ako smatrate da vam pružamo korisne informacije i (pomalo) zabave zapratite naš YouTube kanal, Instagram profil, Facebook stranu i posetite naš Discord server.

Još jednom, redakcija Pitchwise sajta se zahvaljuje donatorima za ovaj tradicionalni novogodišnji giveaway. Posetite stranice na društvenim mrežama i sajtove domaćih prodavnica Bottle Gnome, CoolPlay, GameS i Mipl, jer vas tokom novogodišnjih praznika očekuju akcije i popusti na brojne artikle iz njihove ponude.

Prijavite se za giveaway putem ovog formulara u kome je potrebno ostaviti ime, prezime i ispravnu email adresu putem koje ćemo vas kontaktirati ukoliko osvojite nagradu.  Što više akcija uradite, veća je šansa da osvojite neku od igara (svaki učesnik može osvojiti samo jednu nagradu). Rok za učestvovanje: 10. januar . Izvlačenje nagrada: 11. januar.

Srećno!

Pitchwise novogodišnji giveaway 2021

Napomena: zbog slanja fizičkih nagrada, giveaway je ograničen na teritoriju republike Srbije. Hvala na razumevanju.

Ostavite komentar ili postavite pitanja na našem sajtu. Pridružite se diskusiji na Pitchwise.net Discord serveru!

 

Categories: Articles, Boardgames, News, Serbian

Tagged as:

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.