Boardgames

Love Letter uskoro i u Star Wars izdanju

Za ljubitelje igre Love Letter i Star Wars filmova uskoro stiže Star Wars: Jabba’s Palace – A Love Letter Game.

Nakon sjajnih reakcija igrača na igru Love Letter, tokom prethodnih godina smo svedoci lepljenja raznoraznih tema na nju. Popularno Ljubavno pismo, dizajnera Seiđi Kanaija, koje je prvi put objavljeno 2012. godine, dobilo je nova izdanja obojena temama iz pop kulture. Tako smo dobili Infinity Gauntlet za ljubitelje Marvelovih superheroja, Love Letter: The Hobbit – The Battle of the Five Armies za prijatelje Froda, Lovecraft Letter za sledbenike Ktulua i mnoge druge.

Sledeća franšiza koja će (ponovo) dobiti tretman popularne party igre je Star Wars. Da budemo precizniji, biće to Džabina palata. Znate ono… Palata u sred peščane nedođije, priguseno svetlo, memljiva atmosfera, žaboliki gangster Džaba Hat,  zamke u podu, Rankor u podrumu.

Kao i u originalnoj igri Love Letter, igrači redom vuku karte, trude se da nadigraju svoje protivnike i ostvare svoju agendu. Kao što je svaka do sada izdata verzija ljubavnog pisma “našminkana”, tako će i ova, gangsterska, imati karte sa karakterima iz filma Povratak Džedaja. Sa karata će nam se smešiti Luk Skajvoker, Džaba Hat, Han Solo, princeza Leja i naravno Boba Fet. Tu su i Agenda karte koje donose uslove za pobedu i dodatne strategije za interakciju sa protivnicima.

Star Wars: Jabba’s Palace – A Love Letter Game je igra za 2 do 6 igrača i traje oko 20 minuta. To je jedna od igara koje su po mišljenju redakcije idealne za putovanje, jer donose puno zabave za veći broj igrača i nalaze se u omanjim pakovanjima.  Asmodee i Z-Man Games planiraju da igra stigne u prodavnice tokom februara 2022. godine.

Ostavite komentar ili postavite pitanja na našem sajtu. Pridružite se diskusiji na našem Discord serveru. Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter i Instagram.

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.