Boardgames

Postanite Bond negativac u novoj igri iz Modiphius Entertainment

Malo ko nije upoznat sa likom Džejmsa Bonda, neustrašivim špijunom iz MI6. Univerzum je brižljivo razgrađivan kroz dugi niz filmova, a razni supernegativci su ga oblikovali koliko i sam 007.

Spectre: The board game igrače stavlja u ulogu baš jednog od tih negativaca, sa ciljem da nadigraju konkurenciju i zaustave agenta 007. Sama igra se može opisati kao asimetričan engine builder. Igrači sakupljaju razne resurse (zlato, podatke, planove), sabotiraju jedni druge, ispunjavaju ciljeve i grade svoj engine kojim će pokoriti sve muahahahaha. Svaki od supernegativaca ima unikatne sposobnosti, kao i ciljeve. Tako krajnji cilj može biti vladavina svetom, ili jednostavno sakupiti dovoljno zlata.

Igra je najavljena za proleće 2022 u izdanju Modiphius Entertainment. Pretprodaja će početi kasnije ove godine na zvaničnom sajtu. Dakle, imate sasvim dovoljno da napravite Džejms Bond maraton u međuvremenu. A ako vas zanimaju igre sa sličnom tematikom, toplo preporučujemo party igru Codenames ili ništa manje otkačenu društvenu igru Secrets.

Autor: Teodor Vrećica

Ostavite komentar ili postavite pitanja na našem sajtu. Pridružite se diskusiji na našem Discord serveru. Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter i Instagram.

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.