News

Zaigrajte Fallout RPG uz novi Humble Bundle

Okej, nećemo se sprdati oko apokalipse i kako praktično živimo u jednoj, već da pređemo na glavno – jeftini RPG.

Humble Bundle objavio je novi digitalni paket u saradnji sa izdavačem Modiphius Entertainment. Po sredi je komplet PDF knjiga i fajlova za 3D štampanje sadržaja za igre Fallout: Wasteland Warfare i prateći RPG. Šta mislimo o ovoj igri možete pročitati u našoj Fallout RPG recenziji, tako da nećemo drviti o kvalitetu igre, već onome šta dobijate za šaku dolara. Ili evra, zavisi koju valutu ste izabrali na Humble Bundle sajtu.

Kad kažemo da dobijate SVE za igranje, baš mislimo na sve. Naime, već za 1€ dobijate dve uvodne knjige sa pravilima za Wasteland Warfare, dokument sa kartama, avanturu Undiscovered Vault i čak fajl za štampanje nalepnica za kockice. Jer, normalno, kao svaki noviji RPG i ovaj mora da ima specijalne kockice. Hoćete i teren? Nema problema, ovaj paket sadrži i fajlove za štampanje Red Rocket benzinske pumpe u ruiniranom stanju.

Sledeći cenovni rang je 8.3€ i taj želite ako vas zanima RPG strana priče. Ovde se nalazi kompletna knjiga pravila, listovi za karaktere, dve mini kampanje, kao i još 3D terena. Na kraju, za skoro 15€ uz sve pomenuto dolaze i Caught in the Crossfire kampanja, novi špilovi karata, knjiga sa još ideja za kampanje i scenarije, kao i gomila fajlova za 3D štampu terena i vozila. Uz sve ovo dobijate i kupone za 50% popusta za fizička izdanja na Modiphius prodavnici.

Fallout RPG bundle je u prodaji još dve nedelje.

Ostavite komentar ili postavite pitanja na našem sajtu. Pridružite se diskusiji na našem Discord serveru. Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter i Instagram.

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.