Industry

Asmodee kupio Board Game Arena

Najnovija kupovina giganta je digitalna platforma za igranje društvenih igara.

Nakon kupovine Repos Production i Libellud izdavača,  Asmodee je objavio da je kupio Board Game Arena (BGA), jednu od naših omiljenih platforma za  online igranje društvenih igara. BGA je otvorena 2010. godine i predstavlja platformu na kojoj je moguće online igrati 250 igara na 40 jezika. Usluge uživa 5 miliona pretplatnika koji su logovali preko 4 miliona odigranih partija od 2018. godine.

Cocoa na Board Game Arena

Cocoa na Board Game Arena

“Naš rast je posledica posvećenosti pružanju najboljeg doživljaja društvenih igara potrošačima i približavanje naših brendova najširoj populaciji. Imati platformu koja dozvoljava igračima širom sveta da se upoznaju, igraju svoju omiljenu igru zajedno ili otkriju nove igre, je, čini se, prirodan nastavak stvaranja fantastičnog kataloga društvenih igara.” izjavio je Tomas Keler, predstavnik Asmodeea.

Menadžment tim BGA platforme će se pridružiti Asmodeeu ali će one funkcionisati nezavisno.  Cenovnik usluga se za sada neće menjati. Kako se navodi, ovo će ubrzati dostupnost igara iz Asmodee kataloga na Board Game Areni.

Ostavite komentar ili postavite pitanja na našem sajtu. Pridružite se diskusiji na našem Discord serveru. Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter i Instagram.

Categories: Industry, News

Tagged as: , ,

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.