Card Games

Novi set MTG karata Kaldheim je inspirisan vikinzima i hevi metalom

Kaldheim

Krajem januara stiže Kaldheim, novi set karata za Magic: The Gathering, koji je pomalo riđ.

Kako je Wizards of the Coast i najavio u septembru 2020. godine, stiže sveži set, pod imenom Kaldheim (KHM). On donosi 285 novih karata i dve nove mehanike. Određen broj karata je dizajniran sa idejom da se fino uklopi u Commander format. Inspiracija za prvi set karata u 2021. godini je pronađena u hevi metalu i dalekom severu, među Vikinzima. Plemena, brade, sekire, ratni pokliči, tetovaže i dobro krkanje. Sve je tu.

U Kaldheim setu se vraćaju Modal Double-Faced karte i Changeling mehanika (Faceless Haven, Maskwood Nexus, Draugr Necromancer). Dve nove mehanike su Foretell i Boast.

MTG Arena i Magic Online igrači će dobiti pristup kartama 28. januara. Kaldheim pre-release je zakazan za 29. januar i traje do 4. februara. Prodavnice će zbog pandemije COVID-19 imati manje ili veće restrikcije za učestvovanje. Kaldheim proizvodi će biti dostupni u vašim omiljenim hobi prodavnicama od 5. februara.

Ostavite komentar ili postavite pitanja na našem sajtu. Pridružite se diskusiji na našem Discord serveru. Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter i Instagram.

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.