Articles

Pitchwise novogodišnji giveaway 2020

Uđite u novu godinu sa novom društvenom igrom na vašoj polici. U saradnji sa Bottle Gnome, CoolPlay, Games4You, KraftNerd , Mipl i Astal. poklanjamo preko 20 društvenih igara za isto toliko srećnih dobitnika!

Mnogi su se pitali zašto nismo slavili 3. rođendan najpopularnijeg našeg i vašeg balkanskog sajta za društvene igre Pitchwise, u aprilu. Zbog pandemije koja je stigla i do naših krajeva mislili smo da nije prikladno da bilo šta slavimo. Kako je vreme odmicalo sve više ljudi je tražilo društvene igre za dvoje na našem sajtu. U redakciji smo se složili da ako smo preskočili proslavu rođendana da vam to moramo nadoknaditi na kraju godine. I eto tu smo, sa najvećim giveawayem do sada.

Kraj ne baš briljantne 2020. godine koja nas je, ako ništa drugo, ponovo okrenula jedne ka drugima. Da li za stolom ili preko kompjutera, društvene igre su nam pomogle da prebrodimo mentalne krize i strahove. Zbog toga vam redakcija Pitchwise želi srećnu i zdravu novu 2021. godinu uz 23 igre koje vam poklanjamo.

Voleli bismo da ako smatrate da vam pružamo korisne informacije i (pomalo) zabave zapratite naš YouTube kanal, Instagram profil, Facebook stranu i posetite naš Discord server.

Još jednom, redakcija Pitchwise sajta se zahvaljuje donatorima za ovaj tradicionalni novogodišnji giveaway. Posetite stranice na društvenim mrežama i sajtove domaćih prodavnica Bottle Gnome, CoolPlay, Games4You, KraftNerd, Mipl i Astal.

Prijavite se za giveaway putem sledećeg formulara (obavezno ostavite ispravnu email adresu kako bismo vas kontaktirali ukoliko osvojite nagradu). Što više akcija uradite, veća je šansa da osvojite neku od igara. Rok za učestvovanje: 7. januar . Izvlačenje nagrada: 8. januar

Srećno!

Pitchwise novogodišnji giveaway 2020

Napomena: zbog slanja fizičkih nagrada, giveaway je ograničen na teritoriju republike Srbije. Hvala na razumevanju.

Ostavite komentar ili postavite pitanja na našem sajtu. Pridružite se diskusiji na Pitchwise.net Discord serveru!

 

Categories: Articles, Boardgames, News

Tagged as: ,

4 replies »

  1. Evo prva postavljam komentar, mozda ce imati efekta da dobijemi neku igru🎅mozda dixit ako ne moze bilo koju🥰

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.