News

Posetite Cyberpunk svet kroz novi Humble RPG Bundle

Danas je dan kada je trebalo da se izgubimo pred ekranima igrajući Cyberpunk 2077. Kako se to, međutim, nije desilo, moraćemo da prekratimo vreme kroz stoni RPG.

Humble Bundle je zato, u saradnji sa izdavačem R. Talsorian Games, objavio paket digitalnih knjiga za Cyberpunk RPG. Među čak 30 PDF fajlova naći ćete osnovne knjige za Cyberpunk 2020 i prošlogodišnji hit Cyberpunk Red, RPG sistem koji je trenutno najpribližniji onome što ćemo sledećeg meseca zaigrati na našim računarima i konzolama. Čak je i vremenski period isti.

Kao što možete pretpostaviti, Humble Bundle je sve to lepo iseckao na komadiće, tačnije tri cenovno različita paketa gde kupujete šta volite i izvolite. Bazični paket je 85 evrocenti i sadrži šest suplemenata i knjigu interesantnog naziva “Listen Up, You Primitive Screwheads”. Dotična je odlična početna tačna za GM-ove koji žele da vode Cyberpunk RPG i odgovara na brojna pitanja koja ćete možda imati i pomoći će vam da vam kampanje budu zabavnije za igranje.

Pravo meso se nalazi u paketu od 7 evra, gde dobijate osnovne knjige Cyberpunk 2020 i Cyberpunk Red. Potonji dolazi u formi dve knjižice, 6 gotovih karaktera i seta “uradi sam” sa mapama i kartonskim figurama kako bi vaše kampanje imale taj 3D osećaj. Pored ove dve knjige dolazi još osam komada dodatnog sadržaja, kao i sve iz najjeftinijeg paketa. Ako vam cena nije problem, onda možete uzeti sve komplet sa još 13 dodatnih knjiga za isto toliko evrića.

Cyberpunk RPG paket je u prodaji još 26 dana a, ako CD Projekt Red opet ne objavi “crni tekst na žutoj pozadini”, Cyberpunk 2077 igramo 10. decembra na PC-u i svim ostalim skalamerijama za elektronsku zabavu.

Ostavite komentar ili postavite pitanja na našem sajtu. Pridružite se diskusiji na Pitchwise.net Discord serveru!

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.